זהו מתכון של אמי האהובה,
מידי יום שישי מריחים את הריח המתקתק של הבצלצלים המתבשלים בתנור
מחכים לאכול אותם בערב שישי
יש להם טעם טעים ומתקתק
8 בצלצלים
1 ק"ג בשר טחון בקר
עלי פטרוזיליה קצוצים
עלי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל שחור
11/2כפיות צילי חריף
1 כף פפריקה מתוקה
11/2כפיות צילי חריף
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף סילאן
1 כף דבש
3 כפות סויה
אופן הכנת הבצלים:
1. בסיר עם מים רותחים, יש לשים 5-6 בצלצלים נקיים על מנת שיתרככו וניתן יהי להפריד בין עלי הבצלצלים. יש לחתוך את הבצלצלים המבושלים עד לאמצע ולהפריד בין עליו.
2. בקערה, יש לערבב את הבשר טחון, 1 בצל קצוץ, מעט פטרוזיליה , פירורי לחם, צ'ילי,פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
3. יש למלא את הבצלים בבשר ולהדק לסגירה.
אופן הכנת הרוטב:
4. נטגן במחבת עם מעט שמן בצל חתוך לרצועות, נוסיף את רוטב הסויה ונאדה.
5. נוסיף דבש, סילאן, קורט מלח, פלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה.
6. נשפוך את הרוטב על הבצלים ונכניס לתנור לשעה וחצי עד שעתיים
בתיאבון.
נראה מתכון מעולה!!!
השבמחקומגרה!!!
כמה מעלות בתנור צריך בסוף?
תודה רבה :)
השבמחקיש לחמם ל180 מעלות.
זה אמור להיות מכוסה או גלוי בתנור??
השבמחקהיי,
השבמחקבמשך רוב הבישול יש לכסות את הבצלים בנייר כסף ומידי פעם בכף לקחת מהנוזלים שנצברו ולשפוך על הבצלים. לקראת הסוף, יש להוציא את נייר הכסף על מנת שיקבלו גוון זהוב.
בהצלחה :)
תודה רבה, המתכון הזה הוא פשוט הצלחה.. כל מי שנתתי לו אותו וניסה התלהב, ממש ממש תודה
מחקשמחה לשמוע:) יום מקסים!
השבמחק