יום שני, 9 בינואר 2012

עוגת תותים

זוהי גרסה נוספת לעוגת תותים, המכילה טורט רך, קרם וניל והרבה הרבה תותים.



המרכיבים לבצק:
8 ביצים
1 כוסות סוכר
11/2כוס קמח תופח 
גרד קליפת לימון מלימון שלם
כפית מיץ לימון
המרכיבים לקרם ולתותים:
קונפיטורת תות שדה
חבילת תותים
חבילת ג'לי בטעם תות
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל


אופן הכנה: 
1. יש להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת מראה צהוב עדין.להוסיף את הקמח והלימון 
ולאפות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות למשך 45-50 דקות.
על מנת לבדוק אם העוגה מוכנה ניתן להכניס קיסם ולבדוק שהקיסם יוצא נקי.
יש לתת לבצק ולהתקרר מעט ואז לחתוך הבצק לשניים ולמרוח ריבת תות בין שתי השכבות וזאת על מנת שלא יורגש שהעוגה יבשה מידיי.
2. להקציף את השמנת מתוקה, כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב ולמרוח על העוגה.
3. מעל, לקשט בתותים שנחתכו והושרו מעט ב 2 כפות סוכר.
4.לאחר סידור התותים, יש להכין ג'לי תות לפי הוראות המופיעות על האריזה ולשפוך על התותים.
5. לשים במקרר במשך 4-5 שעות לפני האכילה.
בתיאבון.



תגובה 1:

  1. התמונות האלו ממש מסגירות את שם האתר:
    יאמי יאמי!!!!
    זה מזכיר לי את הילדות שלי :-)

    השבמחק