שלום לכולם, שמי דיקלה!
מאז היותי נערה צעירה הייתה לי אהבה לאפיית מתוקים בעיקר וגם לבישול מאכלים מעניינים אחרים
ולכן בכל יום שישי נצמדתי לאמי ועזרתי לה בהכנת האוכל והקינוחים.
ממש סו שף קטנה :)
בהמשך ביקשתי ממנה להחליף איתי "תפקיד"; ואמרתי לה "אמא, מעתה אני אהיה "השף" ואת תיהיה "הסו שף" ותעזרי לי במה שאבקש". וכך היה:)
גם היום,
חבר שלי אומר שכאשר אני מבשלת יש משהו נוצץ בעיני.
במקצועי למדתי ראיית חשבון אך תמיד הייתה לי אהבה לאוכל ... כמו לכולכם ,לא ?
במנות שאני מבשלת חשוב בראש ובראשונה המראה ורק לאחריו הטעם.
טעים ולא יפה יכולים לאכול אך טעים ויפה רוצים לאכול :)
על מנת להעשיר את הידע שלי בתחום,התנסיתי בסדנאות בישול ואפייה שונות.
בבלוג זה אני מפרסמת טיפים על מאכלים ועל מנות אחרונות טעימות במיוחד
ומתכונים מוצלחים שניסיתי קודם לכן בביתי.
- דיקלה דהן.
מאז היותי נערה צעירה הייתה לי אהבה לאפיית מתוקים בעיקר וגם לבישול מאכלים מעניינים אחרים
ולכן בכל יום שישי נצמדתי לאמי ועזרתי לה בהכנת האוכל והקינוחים.
ממש סו שף קטנה :)
בהמשך ביקשתי ממנה להחליף איתי "תפקיד"; ואמרתי לה "אמא, מעתה אני אהיה "השף" ואת תיהיה "הסו שף" ותעזרי לי במה שאבקש". וכך היה:)
גם היום,
חבר שלי אומר שכאשר אני מבשלת יש משהו נוצץ בעיני.
במקצועי למדתי ראיית חשבון אך תמיד הייתה לי אהבה לאוכל ... כמו לכולכם ,לא ?
במנות שאני מבשלת חשוב בראש ובראשונה המראה ורק לאחריו הטעם.
טעים ולא יפה יכולים לאכול אך טעים ויפה רוצים לאכול :)
על מנת להעשיר את הידע שלי בתחום,התנסיתי בסדנאות בישול ואפייה שונות.
בבלוג זה אני מפרסמת טיפים על מאכלים ועל מנות אחרונות טעימות במיוחד
ומתכונים מוצלחים שניסיתי קודם לכן בביתי.
- דיקלה דהן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה