יום רביעי, 4 באפריל 2012

סלט פירות אישי

לאלו המחפשים קינוח פרווה גם מעניין גם מעורר חושים לפניכם המתכון! :)



המצרכים:
  1. 6 קיווי חתוכים לקוביות קטנות
  2. 3 תפוחי עץ אדום "פינק ליידי" בגודל בינוני, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  3. 2 אפרסמונים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  4. 2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  5. מיץ גויאבה איילנד 
  6. קצפת צימחית + 3 כפות סוכר
  7. דובדבנים
כמות הפירות עשויה להשתנות לפי מספר האורחים. הכמות פירות הנ"ל תספיק ל 4 כוסות קוקטייל (ראו תמונה)

אופן ההכנה:
  1. נקציף את השמנת הצמחית + 3 כפות סוכר לקצף יציב. נשים במקרר עד להגשה
  2. נחתוך את כל הפירות לקוביות קטנות ונערבב.
  3. נרכיב את המנה: נמלא 3/4 כוס הגשה בפירות החתוכים. נשפוך 1/3 כוס מיץ גויבה (רצוי לשים מעט מיץ גויבה ולא לכסות את כל הפירות במיץ אלא רק לשם הטעם). מעל נשים 2 כפות מעודנות של קצפת אורירית. מעל הקצפת נשים את הדובדבן.
בתיאבון וחג שמח:)

תגובה 1: