לאלו המחפשים קינוח פרווה גם מעניין גם מעורר חושים לפניכם המתכון! :)
המצרכים:
המצרכים:
- 6 קיווי חתוכים לקוביות קטנות
- 3 תפוחי עץ אדום "פינק ליידי" בגודל בינוני, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
- 2 אפרסמונים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
- 2 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- מיץ גויאבה איילנד
- קצפת צימחית + 3 כפות סוכר
- דובדבנים
אופן ההכנה:
- נקציף את השמנת הצמחית + 3 כפות סוכר לקצף יציב. נשים במקרר עד להגשה
- נחתוך את כל הפירות לקוביות קטנות ונערבב.
- נרכיב את המנה: נמלא 3/4 כוס הגשה בפירות החתוכים. נשפוך 1/3 כוס מיץ גויבה (רצוי לשים מעט מיץ גויבה ולא לכסות את כל הפירות במיץ אלא רק לשם הטעם). מעל נשים 2 כפות מעודנות של קצפת אורירית. מעל הקצפת נשים את הדובדבן.
יואו אני אכין את זה למאמנת אישית שתבו בקרוב.
השבמחק